Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Varlı Nakliyat

24

Firmamız kurulduğu yıllardan bu yana kara nakliyesi hizmeti vermiştir, buna ek olarak firmamızın temel esasları doğruluk ve dürüstlüktür, Firmamız şehirlerarası yükleri taşımaktadır.

Telefon
(0 533) 317 90 80 (0 212) 673 24 24

Şehirlerarası Varlı Nakliyat

Firmamız şehirlerarası komple karayolu nakliyesi yapmakta olup hattında iddialı hızlı ve güvenli hizmet vermekte olup müşterilerimizin istekleri doğrultusunda bir anlayış içinde bulunmaktadır.

Varlı Lojistik

VARLI NAKLİYAT Müşteri talepleri doğrultusunda, esnek yapısı ile lojistik ve tedarik zincirinin her zaman önemli bir parçası olmuştur. Her yıl daha da büyümeyi hedefleyen firmamızı tercih ediniz.

Hizmet Anlayışı

En iyi kalitede hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetine odaklanmış olan yönetici ve çalışanlarımızla sektördeki yerinizi daha uzun yıllar korumayı ve geliştirmeyi hedefliyoruz.

Müşteri Odaklı Düşünme

uzun yılardan bu yana nakliyat ve lojistik hizmeti vermekte olup, karayolu taşıma alanlarında tüm ithalat, ihracat ve transit yüklemelerinde, müşteri odaklı hizmet anlayışı içerisindeyiz.

Genel Bilgiler

Varlı Nakliyat
Varlı Nakliyat Logo
İstanbul her noktasından nakliye hizmetleri verilir , evden eve nakliyat, sigortalı, marangozlu nakliye hizmeti vermekteyiz. Şehiriçi şehirlerarası nakliye,

Adres Bilgileri

İstanbul
Başakşehir
1 Etap 21 Blok No 1

İletişim Bilgileri

(0 533) 317 90 80
  • (0 212) 673 24 24
Ferhat Varlı
varlinakliyat@gmail.com

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL
profesörlel evden eve nakliye firması istanbul her noktasından nakliye hizmetleri verilir, evden eve nakliyat, şehir içi şehirler arası nakliye, ofis, fuar, taşımacılık

Resimler