Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Timuroğlu Evden Eve Nakliyat

1

Evden eve Taşımacılık yaparak ev taşıma hizmeti sunan firmamız bununla birlikte ofisten ofise, bürodan büroya, kurumsal yada fabrika düzeyinde nakliyat hizmeti vermektedir.

Telefon
(0 532) 700 67 94 (0 216) 370 70 27

Memnuniyetiniz Bizim İçin Önemli

Müşteri Memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile başlamış olduğu bu uzun maratonun sonunda verdiğimiz kaliteli dürüst ve profesyonel hizmetler sonucu siz değerli nakliyat müşterilerimizin desteği ile ipi en ön saflarda göğüslemenin gururu ve sorumluluğu içerisindeyiz.

Şehir içi ve Şehirler arası Taşıma

Timuroğlu nakliyat, kalitesi ve yüksek standartları ile beğenilen , özenilen bir firma olmuştur. Geçmişten bugüne hizmet vermeyi sürdüren nakliyat firmamız, siz değerli müşterilerimizin bize vermiş olduğu önem ve itibar ile günümüzde’de taşımacılık hizmetini sürdürmektedir.

Ev Taşımacılığı

Timuroğlu Nakliyat olarak Evden eve nakliyat ihtiyaçlarınızda size profesyonel kadrosu ve güler yüzlü hizmeti ile bütçenize uygun olarak nakliye veya nakliyat ihtiyaçlarınızda kaliteli çözümler sunmaktadır.

Kurumsal Bilinçle Yaklaşmaktayız

İstanbul nakliyat işinde uzun yıllardan beri çalıştığımız için sizlere son derece iyi, hızlı, güvenilir, sigortalı bir şehirler arası nakliyat hizmeti vermekteyiz. Bu konuda yaptığımız kurumsal çalışmada sizlerin bizi seçmesinde bir etken olmuştur. Bizle çalışmaktan memnun olacaksınız.

Genel Bilgiler

Timuroğlu Evden Eve Nakliyat
Timuroğlu Evden Eve Nakliyat Logo

Adres Bilgileri

İstanbul
Maltepe

İletişim Bilgileri

(0 532) 700 67 94
Bekir Gergöy

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL