Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Megatrans Nakliyat

2

Şehirler Arası Nakliyat, Parsiyel taşımacılık,Parça Eşya Taşıma,Büro, Ofis ve İşyeri Taşımacılığı,Şirket Taşımacılığı,Parsiyel Taşımacılık,Fuar Taşımacılığı,Arşiv Taşımacılıgı,

Telefon
(0 535) 735 55 36 (0 535) 735 55 36 (0 535) 735 55 36

Müşteri Memnuniyeti

"müşterilerimize en mükemmel hizmeti veren, çalıştığı bölge içerisinde tanınan ve topluma sürekli en iyi hizmeti ve iyi konforu sunan şirket olmak doğrultusunda ilerlemekteyiz

Tüm il ve ilçelere taşımacılık

Kurulduğu günden bu güne kadar İstanbulun ilçe ve semtlerinden Türkiye il & ilçelerine Şehirler arası parsiyel taşımacılık ve ambar hizmeti sunmaktadır.

Kurumsal Taşımacılık (Ofis, Fuar, Büro, İşyeri v.s)

İstanbul'daki fabrikalar, işyerleri, limanlar ve ambarlardan gidecek olan ağır malzemelere ya da hafif malzemelerin ağırlık ve ölçülerine taşıması yapılmaktadır.

Şehirlerarası nakliyat

Megatrans nakliyat şehirler arası nakliyat Türkiye'nin 81 il ve ilçesine dağılmış geniş çaplı hizmet ağı ile bu sektörde her zaman zirvede olmayı başarmıştır.

Genel Bilgiler

Megatrans Nakliyat
Megatrans Nakliyat Logo
İstanbul Megatrans Evden Eve Nakliyat, şehirler arası nakliye, büro ofis işyeri taşımacılığı, şehirler arası parsiyel yük taşımacılığı, fuar taşıma hizmetleri.

Adres Bilgileri

İstanbul
Zeytinburnu
İstanbul Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi

İletişim Bilgileri

(0 535) 735 55 36
İbrahim Varlı

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

İstanbul bölgesinde evden eve nakliyat, yük taşıma, ofis, fuar, büro taşıma hizmetleri gibi taşıma amacıyla kullanıcak araçlarımızın kapalı kasa açık kasa, sarstıntı önleyici, süspansiyon, sistemleriyle donatılan nakliye araçlarımızda kasa ve içlerinde halıfleks yada ahşap kaplamlıdır. Farklı büyüklüklere sahip araçlarımız, şehir içi ve şehirler arası nakliye alanlarında kullanabilmek üzere her türlü ebat ve donanımca mevcuttur.

Farklı büyüklüklere sahip araçlarımız, şehir içi ve şehirler arası eşya taşıma ile tüm nakliye alanlarında kullanılabilmek üzere sayıca ve donanımca yeterli araçlardır.

 

Nakliyat işi zor bir iştir. Ama firmamızın güler yüzlü ve uzman elemanlarımız nakliye işini meslek edindiği için işinde uzman ve yılların onlara kattığı tecürbe ile taşımacalık işlerinde profesyonellerdir. Siz referanslarmız olan müşterilerimizim eşlarını profesyonellikle yeni adresine hasar görmeden teslim ediyoruz.

Şirketimizin profesyonel ve güler yüzlü elemanları eşyalarınızı yeni adresinize teslim ettikten sonra kurulumlarını siz müşterilerimizin söylediği yer dizaynınna göre yapmaktadırlar.

İstanbul merkezli çalışan nakliyat firmamız Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde aynı kalitede ve garantide İstanbul ucuz nakliye hizmeti sağlamaktadır. Eşyalarınıza taşıma süresi boyunca firmamız tarafaından olabilecek herhangi bir hasara karşı anında ödeme yapıyor ve böylece eşyalarınızı garanti altına almaktayız. Taşımacılık sektörü tamamen güven ve titizlilikle ile hizmet veren firmamız Ucuz nakliye işlemlerinizi Türkiye'nin neresinde olursanız olun güvenle yaptırabilirsiniz.İstanbul Ucuz Nakliye hizmetlerimizde uygun fiyat garantisiyle sizlere kaliteli ve güvenilir taşımacılığın adresi olarak nakliyat hizmeti sunuyoruz. Bizleri aramanız yeterlidir.