Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Seyidoğlu Nakliyat

1

Firmamız yıllardır nakliyat sektöründe faaliyet göstermektedir.Bu konuda tecrübeli firmalar arasında bir numarayız. Kaliteli taşınmak istiyor iseniz tercihiniz biz olalım.

Telefon
(0 532) 304 90 66 (0 212) 211 71 81 (0 216) 374 81 17

Şehirlerarası Nakliyat

Geniş araç parkımızla sizin ihtiyaçlarınıza en iyi çözüm üreten firmayız. Eşyalarınızı özenle paketlemekteyiz. Nakliye titizlik, eğitimli eleman kadrosu isteyen bir sektördür. Geniş kapsamlı paketleme materyallerimiz mevcuttur.

Şehir İçi Evden Eve Nakliyat

Hijyen ve güven konusunda size her türlü yardımcı olmaktayız. Şehir içinde düzenli olarak araçlarımız günlük çıkış yapmaktadır. Evinizi, Ofisinizi Profesyonel kadroya teslim edin. Sektörde gelişmiş çağa en iyi hizmet farkıyla kaliteye ulaştırmaktayız..

Çağrı Merkezi

0212 211 71 81

0216 374 81 17

0532 304 90 66

Taşıma

Buzdolabınız, çamaşır makineniz, bulaşık makineleriniz kurutma makinesi... vs. gibi ürünler balonlu naylonlar camlı vitrinler kartonlara sarılıp iple bağlanır.

Genel Bilgiler

Seyidoğlu Nakliyat
Seyidoğlu Nakliyat Logo
Seyidoğlu Nakliyat, İstanbul - Kartal ve Kocaeli Gebze Merkezli nakliye ve taşımacılık hizmeti yürütmektedir

Adres Bilgileri

İstanbul
Kartal
Esentepe Mh. Ankara Cad. Sultandağ Sok. No : 11

İletişim Bilgileri

(0 532) 304 90 66
  • (0 532) 692 73 33
  • (0 212) 211 71 81
  • (0 216) 374 81 17
  • (0 262) 654 01 35

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Seyidoğlu Nakliyat, İstanbul - Kartal ve Kocaeli Gebze Merkezli yürütmekte olduğu nakliye ve taşımacılık hizmetlerinde bugün kendisini en iyi şekıilde müşterisine elanse etmiş, müşterisine nakliye hizmeti sırasında sunduğu hizmet kalitesi ile bugün vazgeçilmeyecek bir nakliye firması olmuştur.

Bugün personelinin kadrolu olması, belgelerinin eksiksiz olması, nakliye hizmeti başlamadan ücretsiz ekspertiz ile nakliyeyi şekillendirmesi, müşterinin talepleri ve görüşleri alınarak nakliyeye uygulanması ile firmamız SEYİDOĞLU NAKLİYAT Nakliye firmaları arasında lider konumda olmakla beraber liderliğini asla başka bir firmaya kaptırmamak ve müşterinin güvenini kaybetmemek için sürekli çalışmakta personel ve araç sayısını arttırmakta yenilemektedir.

Firmamız 1990 yılından itibaren sektörüne giriş yapmıştır.

Bu yılda Hizmetlerimize kaliteli bir şekilde devam ediyoruz. Sektörde Lider'iz

Firmamızın tüm çalışanları firmamızın bünyesinde sigortalıdır. Her ay uzmanlar tarafından eğitim almaktadırlar. müşterilerimizin her zaman daha iyisini hak ettiklerini düşündüğümüz için her zaman daha iyi hizmet verme çabasındayız.

% 100 Müşteri memnuniyeti odaklı evden eve nakliyat hizmetleri

Firmamız K1 ve K3 belgelerine sahiptir. Tüm araçlarımız ve eşyalarınızı taşırken otomatik olarak taşınan eşya kasko içerisine girmektedir.Eşyalarınızın bizimle güvenli bir şekilde taşınacagından emin olabilirsiniz.

Bir üst paragrafta'da belirttiğimiz gibi olmamasını istediğimiz kaza sonrasında eşyalarınızın olası bir zarar görme durumunda hasarınız sigorta şirketi tarafndan karşılanarak maduriyetiniz kesinlikle giderilir.

İstanbul'da Evden Eve Nakliyat, son zamanlarda hizmet dalları içerisinde en çok talep gören hizmetlerden olmuş, gelişen Türkiye'mizin vazgeçilmeyen hizmet alanları arasında yer almıştır.

Sektörün hızlı gelişip bugün teknolojiler çerçevesinde gelişmesinde en büyük rolu, tecrübesi ile ve takip eden üst düzey yönetici ve personeli ile bu teknolojiyi iyi analiz edip uygulaması etklen olmuştur.

Nakliyeyi sadece evden eve nakliyat olarak düşünmemek gerkmekte, kurumsal, asansötlü, şehilerarası taşıamcılığında evden eve nakliye gibi önemsenmesi gerektiği bilinmelidir.

Resimler