Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Projet Evden Eve Nakliyat

3

Nakliyat, eşyaların verilen sürede gereken adrese ulaştırılması gibi, yine eşyaların sağlam ve güvenli şekilde yeni adresine teslim edilmesini gerektiren önemli bir hizmettir.

Telefon
(0 532) 592 72 22 (0 216) 606 32 56 (0 850) 303 32 43

Asansorlu evden eve nakliyat

Asansörlü taşımacılık, taşınma işinde büyük kolaylık sağlayan bir sistemdir. Asansör sistemiyle, eşyalar yüksek katlardan bile, çok kısa bir sürede aşağıya indirilmekte ve araca yüklenmektedir.

Parca tasima

Herkesin, hayatının bir döneminde mutlaka taşınma ihtiyacı olmuştur. İstenilen kalitede bir taşınma için insanlar, aylar öncesinden hazırlıklara başlamaktadır.

Sehir ici evden eve nakliyat

Nakliyat deyince akla ilk olarak evden eve nakliyat gelse de, taşımacılık sektörünün kapsamı bununla sınırlı değildir. Alanında uzman bir firma, ev taşımacılığından ofis taşımacılığına kadar hizmet

Sehirler arasi nakliyat

Şehirlerarası nakliyat denildiğinde Projet Nakliyat, hem kurumsal hem de bireysel ihtiyaçlar için profesyonel taşımacılık hizmetiyle ön plana çıkmaktadır.

Genel Bilgiler

Projet Evden Eve Nakliyat
Projet Evden Eve Nakliyat Logo
Nakliyat, eşyaların verilen sürede gereken adrese ulaştırılması gibi, yine eşyaların sağlam ve güvenli şekilde yeni adresine teslim edilmesini gerektiren önemli

Adres Bilgileri

Adana
Seyhan
Tellidere Mahallesi 72116 Sokak No 18

İletişim Bilgileri

(0 532) 592 72 22
Serkan Erdogan
serkan.01.1988@gmail.com

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Resimler