Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Lider Nakliyat

1

Değerli müşterilerimiz, Nakliyat ve Depolama gibi kendi içinde gruplara ayrılan konularda hizmetler vermekteyiz. Ücretsiz ekspertiz hizmetimiz bulunmaktadır.

Telefon
(0 532) 302 87 70 (0 535) 785 43 44

Şehirlerarası Nakliyat Fiyatı

Müşterinin isteğine bağlı olarak taşınacak eşya tespitini eksperlerimiz tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Yıllardır evden eve taşımacılık konusunda tecrübemize güveniyoruz. Uzman, deneyimli, kadrolu elemanlarımız her daim hizmetinize hazırdır.

Şehir içi Taşımacılık Fiyatı Öğrenin

Ofis Taşıma; Öncelikle ofis taşımacılığı için ekspertiz elemanlarımı ofisini inceler. İnceleme bittikten sonra bir fiyat çalışması yapılır. Anlaşma sağlanılırsa kağıt üzerine dökülerek karşılıklı sözleşme yapılır.

Müşteri Destek

0216 360 2101

0212 211 1157

0532 302 8770

Ev Taşıma

Ev Eşyası Paketleme, Eşya taşınması sırasında eşyanızın zarar görmemesi için ambalajlı olarak taşınması gerekmektedir. Ambalajlama işinin kaliteli kaliteli yapılması gerekmektedir. Eşyanızın güvenle taşınması için uzmanlar tarafından yapılması gerekir.

Genel Bilgiler

Lider Nakliyat
Lider Nakliyat Logo
Yıllardır evden eve taşımacılık konusunda tecrübemize güveniyoruz. Uzman, deneyimli, kadrolu elemanlarımız her daim hizmetinize hazırdır

Adres Bilgileri

İstanbul
Kadıköy
Merdivenköy Mah. Hızırbey Cad. Nesrin Sk. Huzur Apt. No: 7/2

İletişim Bilgileri

(0 532) 302 87 70
  • (0 533) 266 45 46
  • (0 545) 360 24 24
  • (0 535) 785 43 44

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Lider Nakliyat başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'ye evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. İstanbul içerisinde de Anadolu yakası ilçekerinden olan Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kartal, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'a da nakliyat hizmeti vermektedir. Yine Avrupa yakasında hizmet verdiğimiz ilçeler olarak; Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Eyüp, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Sultangazi, Şişli ve Zeytinburnu'da çalıştığımız bazı ilçelerden.

Özelliklekentsel dönüşümyapılan İstanbul'da bazı semtlerde nakliyat işi gerçekten çok önem kazanmış ve hasarsız, kusursuz hizmet veren nakliyat firmalarının önemi artmıştır. Bu sebeple özellikle;suadiye nakliyat, caddebostan nakliyat,kadıköy nakliyat, ataşehir nakliyat vb. semtlerin nakliyat işlerine talibiz ve % 100 müşteri memnuniyeti sağlayarak bu işleri yapmayı taahhüt ediyoruz.

Lider Nakliyat'ın sunduğu hizmetler sadece Nakliyat ile sınırlı olmayıpDepolamaveNakliyat Borsasıkonusunda da sizlere yardımcı oluyor.

Lider Nakliyat işletmesi ilk kez 1972 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde faaliyete başlamıştır. Kurucusu Turan ERYILMAZ'dır. İlerleyen yıllarda Eryılmaz Lider Nakliyat üzerinde bulunan maddi haklarını ortaklarından Ferudun AYIRKAN'a teslim ederek bugünkü Lider Nakliyat'ın kurulmasına vesile olmuştur.  Geçmişten günümüze Nakliyat ve Depolama alanlarında sergilediğimiz başarılar sebebiyle vatandaşlarımızın ve çeşitli organizasyonların partnerliğini sürdürmekte olup henüz tanışma fırsatı bulduğumuz müşterilerimizle portföyümüzü büyütmekteyiz.  Askılı Tekstil ürünleri taşımacılığı, Kurumsal taşımacılık, Evden eve taşımacılık gibi çeşitli Nakliyat gereksinimleri için özel olarak tasarlanmış 10 (On) adet aracımız bulunmakla beraber İstanbul Avrupa kıtasında 2 (iki), Asya kıtasında 2 (iki) olmak üzere toplam 4 (dört) adet şubemiz bulunmaktadır.  Bize güvenin çünkü biz size güveniyoruz. Sizleri, değerlerinizi ve değerlerimizi taşımanın bilinciyle taşıyoruz.

Resimler