Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

İzmir Burak Nakliyat

559

İzmir Nakliye işlerinize özel çözümler üreten firmamız değerli evini taşıtmak isteyen müşterilerimize özel çözüm üretmekten mutluluk duyarız.

Telefon
(0 542) 346 47 87 (0 232) 250 52 92

Hakkımızda

1979 yılında kurulmuş olup, bu süre içerisinde içerik olarak değerli eşya nakli, mobilya nakli, büro, fabrika, ofis taşımacılığı, askılı tekstil taşımacılığında hizmet vermiş ve konusunda taşımacılık sektöründe belli bir trende ulaşmıştır.

Kaliteli Ev Nakliyatı

Ofis, büro, fabrika ve evden eve taşımacılık konusunda anahtar teslim şeklinde hizmet vermektedir.Burak Nakliyat, dostluğu ve kişiliği ön planda tutmuş, para konusu önem arzetmemiş ve kaliteyi yakalamış bir şirkettir.

Eşyalarınıza Önem Veriyoruz

"Eşyalarınız ve siz bizim için önemlisiniz" sloganıyla ile yeni dünyanın milenyum buluşmasında hizmet vermeye uzman kadrosuyla birlikte devam etmektedir.

Hizmet Bölgemiz

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme , Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Genel Bilgiler

İzmir Burak Nakliyat
İzmir Burak Nakliyat Logo
nakliyat ambar kargo evden eve taşınımlarda güvenceli çözümler getirir

Adres Bilgileri

İzmir
Karabağlar
Şükrü Karaduman Caddesi No:70/a

İletişim Bilgileri

(0 542) 346 47 87
  • (0 232) 250 52 92
  • (0 532) 431 26 72
izmirburaknakliyat@hotmail.com

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

  Tüm ​Nakliyat,kargo,ambar,evden eve nakliyat,değerli eşya nakli,antika,piyano kasa taşınımı,depolama,ambalajlama,şehir içi taşıma,şehirler arası nakliyat,kıbrısa ve kıbrıstan nakliyat,ulus lararası nakliyatlarda güvenceli çözümler sunar.  www.buraknakliyat.com.tr