Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Haliloğlu Evden Eve Nakliyat

2

Şehir içi taşımalarımızda % 20 indirim - Şehirler arası taşımalarımızda % 30 indirim - Kampanyalarımız başlamıştır. -Kamuya ve askeriyeye özel indirim

Telefon
(0 533) 607 25 16 (0 216) 419 03 56

Genel Bilgiler

Haliloğlu Evden Eve Nakliyat
Haliloğlu Evden Eve Nakliyat Logo
- Şehir içi taşımalarımızda % 20 indirim - Şehirler arası taşımalarımızda % 30 indirim - Kampanyalarımız başlamıştır. -Kamuya ve askeriyeye özel indirim

Adres Bilgileri

İstanbul
Sancaktepe
Osmangazi Mah, Osmangazi Cad, No:161/47 Samandıra

İletişim Bilgileri

(0 533) 607 25 16
  • (0 216) 419 03 56
Fatih Bayrambey
fatih.bayrambey@gmail.com

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

HALİLOĞLU "Evden eve nakliyat" hem İstanbul içi hemde İzmir , Ankara , Adana ve diğer şehirlerimize Evden eve nakliyat ve ofisten ofise nakliye himetleriniz , müşteri memnuniyeti esasına dayanan bir hizmet kalitesi ile uzun yıllardan beri yapmaktadır.Evden evenakliyat sektöründe işini bilen uzman kadromuz , tecrübelerimiz ve iş ahlakımızla müşterilerimize sağladığımız “Sorunsuz nakliyat” bizim en temel prensibimizi oluşturmaktadır.

Evden eve nakliyat Ofis taşımacılıgı, Parça eşya taşımacılıgı, depolama hizmeti, Askılı tekstil taşıması, piyano nakliyesi , Fuar ve stand seminer malzemeleri gibi çeşitli hizmet alanlarında profesyonel hizmet anlayışımızı , tecrübelerimizi ve kalitemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktayız.

En büyük hedef ve farkımız , olağanın dışında , belli kalıplar ile değil siz müşterilerimizin istekleri ve arzuları dahilinde , taşınma işini en sorunsuz şekilde gerçekleştirmektir. Bizim için önemli olan müşterilerimizin sıkıntısız bir şekilde taşınma ve nakliyat işinin gerçekleşmesidir.

Resimler