Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Efe Nakliyat

3

Ümraniye Nakliyat firması olarak uzun süredir bu sektörde hizmetler veriyoruz. Günümüze kadar sahip olduğumuz tüm deneyimler ve bilgiler sayesinde hiçbir zaman olumsuz bir durum oluşturmadık.

Telefon
(0 533) 929 95 77 (0 544) 947 45 10

Evden Eve Nakliyat

İstanbul ve çevresinde sunduğumuz güvenilir taşımacılık işi ile evinizi ya da ofisinizi adresinden güvenli bir şekilde nakliye ederek yeni yerine taşıyoruz.

Ümraniye Şehir İçi Nakliyat

Ümraniye Nakliyat firmamız olarak uzun zamandır nakliyat işlerine devam etmektedir yaptığımız nakliyatlardan biri de şehir içi nakliyatır. Yıllardır bizimle çalışmakta olan yanımızda yetişmiş uzmandır

Ümraniye Nakliyat Parça Eşya Taşımacılığı

Ümraniye Nakliyat parça eşya taşımacılığında, tüm eşyalar taşınmaz belirli birtakım eşyaların nakliyesi de gerçekleşebilmektedir günümüzün en büyük nakliyat sektörü haline gelmiştir

Şehirler Arası Nakliyat

Şehirler arası nakliyat işlemlerinizi büyük bir titizlik ile yapıyoruz. Uzun yıllardır verdiğimiz nakliyat hizmetlerinde hep ilk prensibimiz müşteri memnuiyeti olmuştur.

Efe

Genel Bilgiler

Efe Nakliyat
Efe Nakliyat Logo
Ümraniye Nakliyat firması olarak uzun süredir bu sektörde hizmetler veriyoruz. Günümüze kadar sahip olduğumuz tüm deneyimlerimizi sergiliyoruz.

Adres Bilgileri

İstanbul
Ümraniye
Parseller Mah. Karadeniz Cad. Hoca Ahmet Yesevi Sok.

İletişim Bilgileri

(0 533) 929 95 77
Kamil Varlı

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Resimler