Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Doğutrans Evden Eve Nakliyat

2

Doğu Trans Ankara ilinde kurulan evden eve taşımacılık, ofis taşımacılığı ve asansörlü nakliyat, paketleme ve ambalajlama ,parça eşya sevkiyatı alanından hizmet vermektedir.

Telefon
(0 312) 336 44 44 (0 530) 279 15 59

şehirler arası nakliyat

şehirler arası nakliyat hizmetleri için hemen teklif alın

evden eve nakliyat

evden eve nakliyat hizmetleri için hemen teklif alın

asansörlü nakliyat

asansörlü nakliyat için hemen teklif aslın

profesyonel taşımacılık

profesyonel taşımacılık için hemen teklif valın

Genel Bilgiler

Doğutrans Evden Eve Nakliyat
Doğutrans Evden Eve Nakliyat Logo
Doğu Trans Ankara ilinde kurulan evden eve taşımacılık, ofis taşımacılığı ve asansörlü nakliyat, paketleme ve ambalajlama ,parça eşya sevkiyatı alanından hizmet

Adres Bilgileri

Ankara
Yenimahalle
Demetlale Mahallesi 405 Cadde No52/a

İletişim Bilgileri

(0 530) 279 15 59
Mehmet Bozkurt
kasimbozkurt078@gmail.com

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Doğu Trans Ankara ilinde kurulan evden eve taşımacılık, ofis taşımacılığı ve asansörlü nakliyat, paketleme ve ambalajlama ,parça eşya sevkiyatı alanından hizmet vermektedir. Doğu Trans müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi, tecrübeli ve uzman kadrosuyla ile teknolojik ve diğer alt yapısını arttırmak için sürekli çalışmaktadır, bu sayede hizmet verdiği taşımacılık sektöründen verdiği hizmetin kalitesinden daima emin olmaktadır.Doğu Trans Evden Eve Nakliyat Hizmetleri olarak sektörde uzun yıllardır siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz. uzun yıllardan beri taşımacılık sektöründe her zaman müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet ve daha iyi taşıma çözümleri üretmek için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermekteyiz. Her zaman taşımacılık işimizi doğru, dürüst, kaliteli ve güvenilir çalışmaların bir arada oluşturarak müşterilerimize nakliye hizmeti verdik. Bir müşteri bin müşteriyi getirir deyimimiz ile her hizmet vermiş olduğumuz iş alanında referans kalitemizi arttırmaya yönelik çalışmalar yapmayı hiçbir zaman unutmadık. Çıkmış olduğumuz bu serüvende bir çok kurum, özel şirketlerin ilk tercihleri arasında Doğu Trans Evden Eve Nakliyat Hizmetleri yerini almıştır. İşini yapmış olduğumuz kişiler, taşımış olduğumuz binlerce kurum, şirketin göndereceği yeni müşteriler ile çalışma potansiyelimizi her zaman koruyarak müşterilerimize daima en iyi hizmeti vermeyi amaç edinmiş bir taşımacılık şirketiyiz.Nakliyenin yanından: Asansörlü taşımacılık, eşya paketleme, sigortalama ve mobilyalarınızın kurulumu, kolileme ve hurçlama, beyaz eşyalarınızın montaj ve de montajı firmamızın hizmetleri kapsamındadır. Bunun yanında ayrıntılı hizmetleri sayfamızda detaylı inceleyebilirsiniz.

 

Doğu Trans Evden Eve Nakliyat Hizmetleri olarak sizinle birlikte kararlaştırdığımız randevu gününde, eksperlerimiz evinize gelerek, gerekli olan incelemelerini yaparlar.

Ekspertiz hizmetinin amacı taşıma fiyatını netleştirmek , sahip olmuş olduğunuz eşyaların kaç araç ile taşınabileceğini tespit etmek, kaç kişilik kadronun taşınma işlemi için yeterli olabileceğini bulmak ve evden eve taşınma işlemi için ne kadarlık bir sigortaya ihtiyaç duyulduğunu tespit etmektir. Ekspertiz hizmeti ücretsiz olarak firmamız tarafından karşılanır. Eğer karşılıklı anlaşma olması durumunda taşınma işlemi için bir sözleşme hazırlanarak imzalanır. Ankara Nakliyat Evden Eve Nakliyat hizmeti için bundan sonraki aşamalarda ise taşınmaya karar verilen gün eğer eşyalarınızın sayısı fazla ise bir gün önceden değilse taşınmanın olacağı gün ambalajlama ve paketleme elemanlarımız gelerek eşyalarınızın paketleme ve ambalajlama işlemlerini yaparlar. Ambalaj malzemesi olarak "Beyaz eşya, mobilya, koltuk takımları, vb." Avrupa dan ithal pet graft kağıtları, kırılacak eşyalarınız ise beyaz kağıtlara sarılıp özel karton kutulara yerleştirilir. Evden Eve Nakliyat hizmetinde aile bireylerinden bir kişinin olması yeterlidir. Taşınma işlemi esnasında eşyalarınızın zarar görmemesi için gerekli prosedürler uygulanarak, paketleme ve ambalajlama işleminde büyük önem gözetmektedir. Aynı zamanda müşterimiz taşıma bitmiştir diyene kadar evden eve nakliye uzmanlarımız işlerini bitirmiyorlar. Yapılması gereken ve yapabilecekleri her türlü işi yapıyorlar.Eşyanızın taşınması sırasında doğabilecek hasarda sakın paniğe kapılmayın Doğu Trans Evden Eve Ankara Nakliyat bunu da düşünerek Sigorta şirketleri ile bir hasar anlaşması yapmıştır. Sigorta poliçesi taşıma günü formen tarafından müşteriye teslim edilecektir.