Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Ankara Taşkaya Evden Eve Nakliyat

4

Yılların vermiş oldugu bilgi ve tecrübeyle 24 saat hizmetinizdeyiz. Taşkaya evden eve nakliyat ankara asansörlü taşımacılık hizmetinide siz değerli müşterilerimize sunmakdayız.

Telefon
(0 537) 297 15 99 (0 312) 315 73 65 (0 506) 706 75 97

Ankara Taşkaya Nakliyat

Asansörlü evden eve nakliyat Hizmetimizden yararlanarak daha kolay taşının. Her şeyin başında güler yüz ve samimiyet vardır.Güvenilir şirketimiz ve ekibimiz eşyalarınızı kendi eşyasıymış gibi kabul eder ve bu vizyonla çalışmalarına başlar.

Marangozlu Taşımacılık

Evden eve taşımacılıkta yılların getirdiği tecrübeyle kapınızı çalar. Evinize gelecek olan ekip arasında marangoz ve tesisatçımız ve elektrikçimiz bulunur. Bu elemanlarımız özel olarak yetiştirdiğimiz alanında uzman kişilerdir. Buradaki asıl amaç müşteri memnuniyeti ve kalitedir.

Güvenli Taşınmanın Adresi

Tesisatçı elemanımız, evinizdeki beyaz eşyalarınızı bağlantılarından ayırır, uzun yola uygun şekilde güvenlik bağlantılarını takar ve ambalajlar.Elektrikçi arkadaşımız da evinize yer alan avize, plazma televizyon, bilgisayar ve benzeri elektronik eşyalarınızı bağlantılarından ayırır ve özenle yerleştirilir.

Ev Eşyalarınız Emin Ellerde

evinizde yer alan mutfak eşyalarınız, kırılacak eşyalarınız (vitrin camı, vazo, kristal takım vs..) kalın karton kolilere veya bizim bidon diye tabir etdimiz malzemelere yerleştirilir. Bu koliler size kalacak şekilde ayarlanır.

Genel Bilgiler

Ankara Taşkaya Evden Eve Nakliyat
Ankara Taşkaya Evden Eve Nakliyat Logo
Uzman kadromuzla 24 saat şehiriçi ve şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti.

Adres Bilgileri

Ankara
Keçiören
Süleymaniye Cd. No: 61

İletişim Bilgileri

(0 537) 297 15 99
  • (0 506) 706 75 97
  • (0 312) 315 73 65
Nihat
taskayanakliyat@hotmail.com

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL
Yılların vermiş oldugu bilgi ve tecrübeyle 24 saat hizmetinizdeyiz. Taşkaya evden eve nakliyat ankara asansörlü taşımacılık hizmetinide siz değerli müşterilerimize sunmakdayız.Asansörlü nakliyat hem eşyanızın zarar görmesini minimuna düşürmek hemde kısa zamanda evden eve nakliyat hizmeti verkmekdeyiz.

Resimler