Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Altur Evden Eve Nakliyat

3

Çelik kasalı, kapalı araçlarıyla ve eğitilmiş profesyonel ekibiyle, saygıdeğer müşterilerimizin haklı beğenisi ve güvenini kazanmış, sağlıklı ve problemsiz işbirliği ile kusursuz çözümler yaratmıştır.

Telefon
(0 530) 640 73 77 (0 216) 573 92 88 (0 850) 840 32 34

Evden Eve Nakliyat

Az veya küçük boyuttaki eşyalarınız için ekonomik çözümler üretiyoruz. Küçük miktarlardaki eşyalarınızı, ekonomik olarak taşımak için küçük boy araçlarımız mevcuttur.

ASANSÖRLÜ NAKLİYAT

Eşyalarınızı bina içi taşıma yaparken karşılaşılan hasarları en aza indirmeye yarayan, yükleri insan gücüyle değil, makine gücüyle taşıyan ve bu sayede daha hızlı nakliye sağlayan yük taşımacılığıdır

Genel Bilgiler

Altur Evden Eve Nakliyat
Altur Evden Eve Nakliyat Logo

Adres Bilgileri

İstanbul
Ataşehir
Karslı Ahmet Cd Buket Sk No 23 / İçerenköy

İletişim Bilgileri

(0 530) 640 73 77
Ömer Günhan
alturnakliye@gmail.com

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Altur Evden Eve Nakliyat; çelik kasalı, kapalı araçlarıyla ve eğitilmiş profesyonel ekibiyle, saygıdeğer müşterilerimizin haklı beğenisi ve güvenini kazanmış, sağlıklı ve problemsiz işbirliği ile kusursuz çözümler yaratmıştır.

Evden eve nakliyat hizmetlerinde, müşterilerine yüksek hizmet kalite standardı ile güvenli ve hızlı hizmet verebilmek için için yatırımlarını sağlamlaştıran Altur Evden Eve Nakliyat, evden eve taşımacılık ve nakliyat konusunda şu ana kadar süregelen zaman dilimi içerisinde sonuçlandırdığı ve referans niteliği taşıyan hizmetleriyle çok sayıda şahıs, firma ve kurumun haklı memnuniyetini elde etmiştir.Az veya küçük boyuttaki eşyalarınız için ekonomik çözümler üretiyoruz. Küçük miktarlardaki eşyalarınızı, ekonomik olarak taşımak için küçük boy araçlarımız mevcuttur.

Sizler için evden eve nakliyat sektöründe farklı alanlarda hizmet vermekte ve taşımacılık işlemlerinize özel çözümler üreterek daha sorunsuz bir şekilde taşınmanızı sağlamış bulunmaktayız.

Resimler