Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Çağrı Evden Eve Nakliyat

3

Evden eve nakliyat sektöründe geçmişten bugüne hizmet vermeyi sürdüren nakliyat firmamız, siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için çalışmaktadır

Telefon
(0 532) 691 62 36 (0 212) 211 31 32 (0 216) 385 73 33

Sigortalı Taşıma

Eşyalarınızın tümü Çağrı Nakliye tarafından sigorta şirketleri güvencesi altındadır. Geniş ve çalışkan kadrosu ile en iyi ve en kaliteli bir şekilde sizlere hizmet vermektedir. Sadece bir telefon açarak firmamız Çağrı nakliyata ulaşabilirsiniz.

Öncü Lider Firma Özellikleri

Sektörün öncü firmalarından olan Çağrı Nakliyat; etkin ve profesyonel ekibiyle, sektöre kattığı yeniliklerle, dinamik ve oturmuş yapısıyla, taşıma yapılan her alanda aranılan firmaların arasında kendine yer bulmayı başarmıştır.

Güvenilir Taşımacılık

Taşımacılık çalışmalarında sistem yapısına dair sağladığı yenilikleri, teknoloji ile daha da sağlamlaştırarak, güvenilir, memnuniyeti üst seviyede tutan bir firma olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

Müşteri Güveni

Mevcut olan müşterilerimizin memnuniyeti, bize olan güveni ve referansları doğrultusunda her geçen gün daha da büyümekten dolayı kendi sorumluluğumuzun bilincinde hareket etmeyi ilke edinmekten de kaçınmıyoruz.

Genel Bilgiler

Çağrı Evden Eve Nakliyat
Çağrı Evden Eve Nakliyat Logo
Evden eve nakliyat sektöründe geçmişten bugüne hizmet vermeyi sürdüren nakliyat firmamız, siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için çalışmaktadır

Adres Bilgileri

İstanbul
Kadıköy
Göztepe Hızırbey Cad. Nesrin Sok No:5 Kadıköy

İletişim Bilgileri

(0 532) 691 62 36
  • (0 507) 761 22 55
  • (0 533) 629 69 79
  • (0 216) 385 73 33
  • (0 212) 211 31 32
Gökhan

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Firmamız 1979 yılında kurulmuş olup bu süre içerisinde içerik olarak değerli eşya nakli, mobilya nakli, büro, fabrika, ofis taşımacılığı , askılı tekstil taşımacılığında hizmet vermiş ve konusunda taşımacılık sektöründe belli bir trende ulaşmıştır.

 

Çağrı Nakliyat, ofis, büro, fabrika ve evden eve taşımacılık konusunda anahtar teslim şeklinde hizmet vermektedir.

 

Çağrı Nakliyat, dostluğu ve kişiliği ön planda tutmuş, para konusu önem arzetmemiş ve kaliteyi yakalamış bir şirkettir. "Eşyanız ve siz bizim için önemlisiniz" sloganı ile yeni dünyanın milenyum buluşmasında hizmet vermeye uzman kadrosuyla birlikte devam etmektedir.

 

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ISO 9001 belgesine sahip şirketimiz asansörlü evden eve nakliyat ile müşterilerine sorunsuz nakliyatı sunan , bayan eleman gibi , nakliyat sektöründe ilklere imza atmayı kendine ilke edinmiştir.

 

Ayrıca taşınma öncesi ücretsiz ekspertiz ve zamanlamamız ile her işimize profesyonel yaklaşırız.

 

Sözde değil , gerçek anlamda eşyalarınız taşınma esnasında sigortalanır.

 

Çağrı Nakliyat ayrıcalığı ile evinizin sorunsuz taşınmasını istiyorsanız tek yapmanız gereken bize telefon , email yada faks yoluyla ulaşıp arkanıza yaslanmanız.

Resimler