Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Truva Evden Eve Nakliyat Ltd.şti

2

Firmamız eşyalarınızın hasarsız taşıması için özel hava kabarcıklı ambalaj malzemeleri kullanmaktadır. Cam veya antika değeri taşıyan eşyalarınız için özel ambalaj malzemesi ile paketlemektedir.

Telefon
444 97 61 (0 532) 545 43 77

Şehirler arası Nakliyat

Hasarsız Nakliye garantisi monte ve demonte işlemleri işini iyi bilen profesyonel kadro ile malın değerine göre sigortalama yaparak taşınma işleminizi gerçekleştiriyoruz.

İşyeri Taşımacılığı

Truva nakliyat, ofislerinizi gerek şehir içi taşımacılık gerekse de şehirler arası taşımacılık hizmetleri ile güvenle taşımaktadır. İşten işe ofis ve büro taşıma hizmeti ile bizleri tercih ediniz.

Truva Eşya Depolama

Eşya depolama hizmetimizden faydalanmak için bizi arayın. Ev ve İş yeri eşyalarınızın en iyi saklanması truva nakliyat güvencesi ile sağlayabilirsiniz.


Asansörlü Nakliyat

Asansörlü nakliyat ile tüm eşyalarınız garantili ve hızlı bir şekilde taşınmaktadır. Uzman ekibimiz eşyalarınızı tecrübeleri ile özen ve titizlikle güvenli bir şekilde taşımaktadır.

Genel Bilgiler

Truva Evden Eve Nakliyat Ltd.şti
Truva Evden Eve Nakliyat Ltd.şti Logo
Yurt geneli şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti ile eşyalarınız sigortalı özel risk sigortası yapılarak güvence altına alınacaktır.

Adres Bilgileri

İstanbul
Sancaktepe
Eyüp Sultan Mahallesi Mihriban Sokak No:14/a

İletişim Bilgileri

(0 532) 545 43 77
  • 444 97 61
Yusuf Truva

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL