Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Sadıkoglu Nakliyat

2

Evden eve, şehirler arası, ofis & büro, villa taşımacılığı ve diğer taşımacılık hizmetleri vermektedir. aşıma hizmetini müşteri memnuniyeti çerçevesi ile birlikte göstermiş bulunmaktadır.

Telefon
(0 506) 353 33 35 (0 216) 576 03 01 (0 212) 216 17 70

evden eve nakliyat

Hizmet süreci içerisinde, ambalajlama hizmetinde kullanılan paketleme, kutulama ve hava kabarcıklı naylonların en son kalite olmasına dikkat ederek, taşınan eşyaların da zarar görmemesini sağlar.

ev ofis taşıma

Tüm eşyaların paketleme hizmetinden sonra ki aşamada aracımıza yüklenen eşyaların sıralı diziliş ve yol bilgisi güvenliği ile birlikte yeni evinize taşıma işlemi gerçekleştirilir.

sehirler arasi nakliyat

Nakliyat sektöründe, müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmak, Bütün dünyada kabul gören kalite standartlarında; hizmet üreten, ülkemizin en güvenilir, en rahat hizmetini vermektedir.

Fuar Tekstil Taşıma

Hizmetlerimizde müşterilerimizi odaklı olarak çalışma en uygun fiyat ile en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Sunduğumuz hizmeti devamlığı için çalışanlarımızı müşteri memnuniyetli odaklı eğitmektir.

Genel Bilgiler

Sadıkoglu Nakliyat
Sadıkoglu Nakliyat Logo
Sadıkoğlu Evden Eve Nakliyat ….Yılından, bu zamana kadar müşterilerine başlangıç kalitesinden daha devamına kadar olan geliştirilen kalite ve hizmetiyle, hizmet

Adres Bilgileri

İstanbul
Ataşehir
Kurtuluş Cd Kalender İş Merkezi

İletişim Bilgileri

(0 506) 353 33 35
Ömer Sadıkoglu

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Resimler