Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Nilüfer Evden Eve Nakliyat

9

Eğitimli eleman kadrosu geniş kapsamlı paketleme yaparak siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Sağlığa uygunluk ve güven gerektirecek bir şekilde bir şekilde hizmet sunuyoruz.

Telefon
(0 532) 421 18 05 (0 216) 352 00 12 444 67 05

Kaliteli Taşıma Hizmeti

Müşterilerimizin kaliteli taşımasını sizlere her zaman sunmaya hazırız. Kalite politikamızla sizlerin hizmetinizdeyiz. Kalitemizden ödün vermeden çalışmaya devam ediyoruz. A'dan Z'ye ambalajlama işlem

Şehir içi Ambalajlama Hizmeti

Hedefimiz Kalitede, hizmette, sektörümüzde en iyi olmaktır. ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak istiyoruz. Faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilk

Call Center

0212 211 06 66

0216 352 00 12

0532 421 18 05

Taşıma Ücretleri

Çalışanlarımız ile birlikte, müşterilerinin iyi hizmet sağlamak bizim kalite anlayışımızda vardır. Bu suretle ülkesi, müşterileri, ortakları ve çalışanları için güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık s

Genel Bilgiler

Nilüfer Evden Eve Nakliyat
Nilüfer Evden Eve Nakliyat Logo
Nilüfer Nakliyat geniş araç filosu ve tecrübeli eleman kadrosu ile Şehir içi ve Şehirler Arası Ev ve İşyeri nakliyatı ve depolama hizmeti vermektedir

Adres Bilgileri

İstanbul
Kartal
Orhantepe Mah. Bankalar Caddesi Hamitbey Sokak No: 16 Cevizli

İletişim Bilgileri

(0 532) 421 18 05
  • (0 535) 611 79 03
  • (0 212) 211 06 66
  • (0 216) 352 00 12
Hasan Nilüfer

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Nilüfer Nakliyat

Evden eve nakliyat titizlik Eğitimli eleman kadrosu geniş kapsamlı paketleme materyalleri ile  sağlığa uygunluk ve güven gerektirir bir şekilde yapan  Mücadelesini Siz Değerli Müşterilerimize Kaliteye önem vererek  hizmetlerini sürdüren istikrarlı geçmişi geniş ve atılımcı kadrosu, ile en güvenli Nakliyat hizmetini vermeye çalışan bugün Nakliyat sektörünün önde gelen kuruluşlarının arasına girmeye çalışan firmayız.

Nilüfer Nakliyat Taşımacılık hizmetlerimizi her zaman daya iyiye ve kaliteden ödün vermeden ileriye götürmek, müşteri değerlendirmelerini daima dikkate almak vazgeçilmez ana prensibimizdir.

Nilüfer Nakliyat Şirketimizin Merkez ofisi İstanbul’da dır. Hizmet alanımız ise Tüm TÜRKİYE Genelinde ve İstanbul, Asya Avrupa yakası içine alan tüm coğrafi bölgedir. Nilüfer Nakliyat olarak bizi bugünlere getiren tüm değerli kişilere teşekkür eder, gelecekte bizimle beraber çalışmak isteyen kurum ve kuruluşlara şimdiden ” Merhabalar ”

TÜRKİYE Genelinde Evden Eve Nakliyat ve Her tür Fabrika İş yeri Taşımacılığı Nakliyesi.

 Vizyonumuz

Nilüfer Nakliyat Kalitede, hizmette, müşteri ilişkilerimizde sektörümüzde en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilkemizdir.

 Misyonumuz

Nilüfer Nakliyat Çalışanlarımız ile birlikte, müşterilerinin tatminini sağlayarak sağlıklı gelişmeyi evrensel kalite ve standartlarda hizmetler sunmayı amaçlar. Bu  suretle ülkesi, müşterileri, ortakları ve çalışanları için güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedefler.