Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Arısoy Evden Eve

51

Siz değerli müşterilerimize daima hizmet için araçlarımızı durmadan yeniliyor, kaliteli personel çalıştırıyor, iletişim web vb. etkinliklerle sizlerle daima diyalog kuruyor ve sizleri çok önemsiyoruz.

Telefon
(0 532) 512 19 36 (0 212) 211 95 96

Şehirlerarası Taşıma Fiyatı

Taşıma fiyatları konusunda sizlere yardımcı olmak bizim görevimizdir. Kaliteli anlayışlı elemanlarımız ile sizlere her zaman daima iyi hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.

Şehir içi Taşıma Hizmeti

Eviniz, Ofisiniz Güvenli Ellerde. Daha iyi bir taşıma için bizimle irtibata geçin. Farkı fark edin. Eşyalarınızı paketleyip ambalajlayarak özel olarak ilgilenmekteyiz. Amacımız memnun olmanız içindir.

Müşteri Merkezi

0212 211 95 96

0216 399 04 63

0532 512 19 36

Sigortalı Taşıma

Sigortalı Taşıma Hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Güven içinde taşınmak için Sigortalı Ev Eşyası taşıma hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Eşyalarınız ve kalbiniz kırılmasın.

Genel Bilgiler

Arısoy Evden Eve
Arısoy Evden Eve Logo
Arısoy Evden Eve Nakliyat yılların verdiği bilgi ve birikimle ve gelişen dünyamızın çağına ayak uydurarak garantili sigortalı ve marangozlu hizmet verir

Adres Bilgileri

İstanbul
Ümraniye

İletişim Bilgileri

(0 532) 512 19 36
  • (0 216) 399 04 63
  • (0 212) 211 95 96

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Ümraniye semtinde nakliyat firmaları arasında kıyasıya bir çekişme yaşanmakta olup, bu çekişme sonucunda kaliteli firmalara ulaşmak zorlaşmaktadır. Ümraniye evden eve nakliyat sektöründe dikkat edeceğiniz kişilerin ve firmaların özelliklerini isterseniz ele alalım.

En önemli unsur güven, güvenmediğiniz insana nasıl bir eşyanızı emanet edemezseniz evinizitaşıyan insan ve insanlara daha fazla güvenmeniz gerekir. İçinizin rahat etmesi için birkaç unsurdan bahsedelim. Ucuza aldanmayın, maliyet ve işçilik hesaplarını yaptığınızda zaten sizde mümkün olmayan fiyatlarla ev taşınamayacağının farkındasınızdır. Firma araçlarının bakımından anlayabilirsiniz. Eski ve yıpranmış araçlarla bırakın ev taşımayı, saman bile taşıyamazsınız. Dış görünüş her şey değildir, fakat kendine ve işine saygısı olmayan kimse karşıdakine ve müşterisine değer vermeyecektir.

İkinci unsur trafikte seyreden araçların taşımacılık yeterliliklerinin olması, yeterli taşıma izni ve belgesi olmayan firmalar çeşitli rutin kontrollerde araçları bağlanarak vb. şekillerde cezai işlem görürler. Buda sizin mağdur olmanız demektir. Elbette ki ev taşıyan hiç kimsenin maruz kalmak istemeyeceği bir olaydır.

Üçüncü unsur ise sigortalı taşımacılık, ne kadar önlem alırsanız alın hava muhalefeti, trafik muhalefeti, etki eden diğer unsurlar taşımacılık şirketlerinin hiç hesaplayamadıkları unsurlardandır. Sorun büyük fakat çözümü oldukça basittir. Sigortalı taşımacılık bu sorunların hepsini rahatlıkla çözer ve mağduriyetinin en kısa sürede giderilir.

Yılların verdiği tecrübe ile Ümraniye evden eve nakliyat firması olan Arısoy nakliyatÜmraniye semtince değerli müşterilerinin her zaman nakliyat firmasıdır.

Resimler