Sayfayı Sitene Ekle
Bu sayfayı sitenize eklemek istiyorsanız aşağıdaki kodu sitenizde istediğiniz kısma ekleyin.

Antalya Vip Nakliyat

3

Evden Eve Nakliyat Şehirler arası Ev Büro Taşıma Hizmeti müşteri temsilcileri sizden ön görüşme ve eşyaların detayını saptayabilmek için ekspertiz randevusu alır.

Telefon
(0 533) 021 08 82 (0 242) 345 34 32

Hakkımızda

Ülkemizde nakliye sektörü ve taşımacılıkla ile ilgili bir standart bulunmamasına rağmen, firmamız sektör içinde edinmiş olduğu yılların tecrübelerini uluslararası standartta hizmet verdiği müşterileri ve hizmet ortaklığı yaptığı birçok yabancı firmalar ile birlikte bir standarda oturtmuştur.

Sizin Eşyanız Bizim Eşyamızdır

“Sizin eşyanız,bizim eşyamızdır” düşüncesi ile yola çıkmış ve aynı mantıkla devam edecek olan ANTALYA VİP EVDEN EVE NAKLİYAT güçlü referansları, geniş müşteri portföyü ve tamamlamış olduğu tüm taşımaların verdiği güven ve güç ile yoluna devam etmektedir.

Fabrika ve Depo Nakliyat

Fabrika taşımacılığı için özel eğitim almış ekip ve ekipmanlarıyla daha konforlu bir fabrika taşımacılığı sunmaktadır. Fabrika taşımacılığında ilk etapta fabrikanın ofis bölümü Pet graft kağıtlarla ambalaj yapılarak taşınır.Daha sonra fabrikanın çalışma bölümleri önemli bir titizlikle taşınır.

Şehirler arası taşımacılıkta Öncü

Bir şehirden başka bir şehre nakliyat işleriniz olduğunda size nakliyat için bir süre veririz ve bu süre içerisinde nakliyat işleriniz tamamlanmış olur. Şehirler arası taşımacılıkta Antalya Vip Evden Eve Nakliyat kalitesini yaşamak için birçok seçeneğiniz var.

Genel Bilgiler

Antalya Vip Nakliyat
Antalya Vip Nakliyat Logo

Adres Bilgileri

Antalya
Kepez
Ulus Mah Orhan Veli Caddesi Tabaklar Apt No 29/c

İletişim Bilgileri

(0 533) 021 08 82
Okan Çakır
info@antalyavipevdeneve.com

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesapla

Sitene Ekle
0 km
0 - 0 TL

Resimler